Beko wasdroger

Home - Beko wasdroger
Bent u op zoek naar een energiezuinige wasdroger? Dan is de Beko wasdroger een goede keuze. Kies een wasdroger met energieklasse A+++ om zoveel mogelijk energie te besparen. Dit bespaart tot €107 per jaar op de energierekening in vergelijking met condensatiedrogers. Staat uw droger in de buurt van uw slaapkamer of thuiskantoor? Kies dan voor een stille Beko wasdroger met een geluidsniveau van 64 decibel of minder. Zo heb je tijdens het werken geen last van harde geluiden. Als je vaak grote hoeveelheden wasgoed wast en droogt, kies dan een model met een laadvermogen van 9 kg. Was je vaak kleine kleding? Dan is een vulgewicht van 7 of 8 kg voldoende.
Inhoudsopgave

Beko Wasdrogers kopen

Voordat je een Beko wasdroger koopt, kies je het type wasdroger dat je wilt. Kies je voor een zuinige warmtepompdroger, een snellere condensdroger of een ouderwetse wasdroger? Die laatste zijn steeds moeilijker te vinden.

Eigenschappen van Beko Warmtepompdrogers

400 tot 700 euro
Energielabel A+, A++ of A+++
Katoen met een capaciteit van 7 of 8 kg

Kenmerken van Beko condensdrogers

300 tot 350 euro
Energielabel B
Katoen met een capaciteit van 7, 8 of 9 kg

Kenmerken van Beko afvoerdrogers

Vanaf € 300
Energielabel C
Capaciteit 7 kg katoen

Beko wasdroger

Beste Beko wasdrogers getest

We evalueren ook regelmatig Beko-modellen in onze droogtrommeltests. Vervolgens kijken we hoe snel en hoe snel drogers kleding drogen, hoe zuinig en stil ze dat doen, hoe droog de omgeving blijft en nog enkele andere kenmerken. Zo kunnen we laten zien welke Beko droger het beste is.

Vergelijk Beko Wasdrogers

We laten je hier vergelijken om je te helpen bij het kiezen van een kwalitatieve en betaalbare Beko wasdroger. Ontdek hoeveel kilogram wasgoed er in de droger kan en welke voorzieningen de droger heeft.

Waarom een ​​BEKO wasdroger kopen?

BEKO is een zeer succesvol merk van huishoudelijke apparaten. Het heeft vestigingen in maar liefst 101 verschillende landen. De reden waarom mensen massaal voor BEKO-apparatuur kiezen, is waarschijnlijk het gebruiksgemak. BEKO heeft het ontwerp bewust eenvoudig gehouden, waardoor het apparaat zeer functioneel is. Je hoeft dus geen technicus te zijn om een ​​Beko wasdroger in gebruik te nemen. De lange levensduur zorgt er ook voor dat klanten hun BEKO wasdrogers of andere huishoudelijke apparaten jarenlang kunnen gebruiken. Daarom zijn BEKO apparaten van perfecte kwaliteit, maar het belangrijkste is dat BEKO ook zeer redelijke prijzen biedt. Daarom kunnen we gerust stellen dat Beko-apparatuur een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft!

Het huidige assortiment wasdrogers van Beko is zeer divers. Zo biedt Beko een groot aantal warmtepompdrogers en condensdrogers aan, evenals enkele afzuigdrogers. Alle BEKO drogers zijn voorzien van energiebesparende eigenschappen en gebruiksgemak. Met zoveel variatie is er voor elk wat wils en op onze website vind je zeker een BEKO wasdroger voor jouw gezin.

Beste wasdrogers

De Bosch WTU87675NL is de beste geteste wasdroger van 2024.
De AEG T9DENS87 FiberPro is de beste snelle warmtepompdroger.
De Bosch WTG846C0NL is de beste goedkope condensdroger van 2024.