Samsung wasdroger

Home - Samsung wasdroger
Wasdrogers van Samsung voorkomen dat je wasgoed krimpt met de OptimalDry-sensor. Zodra je kleding droog genoeg is, stopt de Samsung wasdroger automatisch. Zo blijft je kleding nooit langer in de trommel dan nodig. De vochtigheidssensor zorgt ervoor dat je energie bespaart en je kleding er langer mooi uit blijft zien. Het zuinigst is de Samsung wasdroger met een energielabel van A+++. Hierdoor droogt je kleding door middel van een warmtepomp.
Inhoudsopgave

Waarom kiezen voor Samsung?

Samsung maakt luxe wasdrogers en wasmachines. Het merk heeft een speciale trommel ontwikkeld die voorkomt dat kleding gaat rafelen: de Samsung Diamond Drum. De trommel heeft een ruitvormig reliëf met holle gaten. Je kleding droogt goed, maar draagt ​​veel minder.

Condensdrogers hebben een watertank die periodiek moet worden geleegd. Samsung ontwierp een indicator die precies aangeeft wanneer de bak vol is. Daarnaast maakt het bedrijf prachtig vormgegeven drogers. Iedereen weet dat de gestroomlijnde, glamoureuze look van Samsung-tv’s en -telefoons terug te vinden is in wasdrogers.

Samsung wasdroger

Koop een Samsung wasdroger

Samsung heeft een behoorlijk breed assortiment aan drogers. Enkele kenmerken van Samsung wasdrogers:

Samsung maakt alleen warmtepompdrogers.
Een echt instapmodel is er niet. De goedkoopste Samsung wasdroger kost 550 euro.
Het energielabel van de droger is A++ of A+++.
De droger heeft een capaciteit van 7, 8 of 9 kg katoen.
De duurste modellen hebben motoren met variabele frequentie en/of kunnen via een app worden bediend.

Vergelijk Samsung wasdrogers

Om de juiste Samsung wasdroger voor jou te vinden, vergelijk je op bovenstaande kenmerken. Je kunt ook zien welke andere faciliteiten ze hebben. Denk aan trommelverlichting, de weergave van de resterende tijd en welke kant van de deur open is.

Samsung wasdrogers getest

We hebben warmtepompdrogers van Samsung en andere merken getest, inclusief hoe effectief, zuinig en snel het is om kleding te drogen. Ook hebben we gekeken hoeveel vocht de wasdroger de kamer in blaast en welk geluid hij maakt.

Beste wasdrogers

De Bosch WTU87675NL is de beste geteste wasdroger van 2024.
De AEG T9DENS87 FiberPro is de beste snelle warmtepompdroger.
De Bosch WTG846C0NL is de beste goedkope condensdroger van 2024.