Miele wasdroger

Home - Miele wasdroger
Dankzij de stevige bouwkwaliteit kunnen Miele wasdrogers jarenlang mee. Het meest populair is de Miele wasdroger met energieklasse A+++ omdat deze veel energie bespaart. Met EcoSpeed ​​droogt u zeer economisch een volle droogtrommel in 2,5 uur. Dankzij de speciale structuur van Miele wasdrogers hoef je je geen zorgen te maken over het verslijten van je kleding. Tot slot voorkomt PerfectDry dat je wasgoed krimpt met een vochtsensor. Zodra je kleding droog genoeg is, stopt de Miele wasdroger automatisch.
Inhoudsopgave

Miele warmtepompdroger

Duurdere modellen (capaciteit van 9 kg) hebben extra functies zoals SteamFinish (stoomprogramma), die u met een app kunt bedienen.

Wat Miele wasdrogers bijzonder maakt, is dat bijna alle wasdrogers zijn uitgerust met FragranceDos. Hiermee stop je het geurflesje in de droger en geef je je kleding een frisse geur.

Duurdere Miele wasdrogers hebben WiFiConn@ct. Hierdoor verbind je ze draadloos met je thuisnetwerk en bedien je ze met de Miele@home app.

Officieel heeft Miele meerdere productlijnen, maar alle (nieuwe) Miele wasdrogers behoren tot de T1 lijn. Daarom is er geen verder productassortiment voor Miele warmtepompdrogers. Ze hebben de volgende eigenschappen:

Prijs: EUR 900 – EUR 1600
Energielabel: A++ of A+++
Verkrijgbaar in 7, 8 of 9 kg katoen.
EcoDry-technologie, waardoor deze drogers zuiniger worden.
Alleen de goedkoopste modellen hebben massieve deuren, de rest heeft glas. De ring rond de deur is chroom of wit.
Duurdere modellen hebben WiFiConn@ct en/of SteamFinish, dus wasgoed moet kreukvrij uit de droger komen.

Afvoerdrogers en condensdrogers

Miele uitlaatgasdrogers en conventionele condensatiedrogers worden niet geclassificeerd omdat ze met te weinig aantal zijn.

Miele wasdroger

Miele wasdroger getest

We hebben veel Miele wasdrogers getest, maar er zijn nog steeds alleen warmtepompdrogers beschikbaar. We hebben natuurlijk getest hoe droog de droger was. Maar we evalueren ook hoe snel dit gebeurt, hoeveel energie de droger verbruikt, hoeveel geluid hij maakt en hoeveel vocht er de kamer in wordt geblazen.

Miele Wasdrogers kopen

Het assortiment Miele wasdrogers lijkt misschien groot, maar er zijn meestal maar kleine verschillen tussen de modellen. Zo hebben veel modellen een witte of metallic kleurring op de deur. Meestal kunt u ook kiezen tussen rechte en schuine bedieningspanelen.

Als u op zoek bent naar een Miele wasdroger, kunt u wat informatie uit de modelnaam halen. Er zit een logica achter de cijfers en letters in de modelnaam, ook al is het even zoeken. Laten we als voorbeeld de TCH630 WP Eco XL nemen:

De C staat voor Chrome Edition: er zit een chromen ring op de deur. W staat voor witte ring.
De TCH 620 heeft een recht bedieningspaneel en de TCH 630 heeft een schuin bedieningspaneel.
WP staat voor Warmtepompdroger.
Modellen met XL achter de naam hebben een draagvermogen van 9 kg
Vergelijk Miele wasdrogers
Vergelijk de eigenschappen van Miele wasdrogers, bijvoorbeeld of ze een invertermotor of een resterende tijdweergave hebben en of ze kunnen worden aangesloten op een afvoer. en vergelijk prijzen.

Beste wasdrogers

De Bosch WTU87675NL is de beste geteste wasdroger van 2024.
De AEG T9DENS87 FiberPro is de beste snelle warmtepompdroger.
De Bosch WTG846C0NL is de beste goedkope condensdroger van 2024.