Kleine wasdroger

Home - Kleine wasdroger
Let bij het kopen van een wasdroger op het vulgewicht. Hoe meer vulgewicht uw droger heeft, hoe meer u in 1 doorgang kunt drogen. Als je alleen woont en alleen kleine ladingen droogt, raden we een kleine wasdroger aan met een laadvermogen tot 7 kg. Houd ook rekening met het laadvermogen van de wasmachine. Dit zorgt ervoor dat al het schone wasgoed rechtstreeks de droger in gaat.
Inhoudsopgave
Kleine wasdroger

Klein maar fijn

Een kleine droger is handig omdat deze weinig ruimte in beslag neemt in huis. Ook hebben kleinere drogers vaak een zogenaamde bovenlader: een droger met een opening aan de bovenzijde.

Het voordeel hiervan is dat de droger voorin niet vrij hoeft te zijn, maar eenvoudig tussen andere items kan worden geplaatst zonder de opening te blokkeren. Geweldig voor kleine huizen, appartementen of studio’s!

Ben je alleen of woon je samen en heb je een compacte wasdroger nodig? Kleine wasdrogers hebben een capaciteit van 3 kg, 4 kg, 5 kg of 6 kg. Het is verstandig om de droger in te stellen op de maximale capaciteit van de wasmachine, zodat je kleding direct na het wassen kunt drogen.

Beste wasdrogers

De Bosch WTU87675NL is de beste geteste wasdroger van 2024.
De AEG T9DENS87 FiberPro is de beste snelle warmtepompdroger.
De Bosch WTG846C0NL is de beste goedkope condensdroger van 2024.