Stille wasdroger

Home - Stille wasdroger
Heb je een rumoerig huis of een droger naast je slaapkamer? Let dan op het geluidsniveau van de wasdroger. Geluidsniveaus worden uitgedrukt in decibel. Hoe lager het decibelgetal, hoe stiller de droger. Wasdrogers met een geluidsniveau tot 65 decibel beschouwen we als stille wasdrogers. Het decibelgetal zie je op het energielabel van je wasdroger.
Inhoudsopgave

Ultieme stilte

Als je je kleding wilt drogen, doe je dat het liefst met heel weinig geluid. Zo kun je tegelijkertijd rustig verder lezen in een boek. Tegenwoordig gebruiken wasdrogermerken steeds vaker handige systemen om stilte en bijna stilte te garanderen. Door intelligente implementatie van de nieuwste technologie zorgen grote merken ervoor dat het ontwerp van de droogcyclus absolute stilte kan garanderen. In dit geval introduceerde AEG modellen met het zogenaamde Silent System en Silent System Plus, die Bosch scoorde met Silence. Bijna elk merk heeft zijn eigen systeem om de droogtrommels zo stil mogelijk te laten draaien.

Stille wasdroger

Geen geluid

Het kan zijn dat je de juiste droger hebt gekocht en toch last hebt van het geluid. In dit geval zijn er verschillende logische redenen voor uw probleem. De rollen of wielen die door de apparatuur worden gebruikt om de trommel te geleiden, kunnen bijvoorbeeld verslijten. In dit geval is het beter om de hele set te vervangen. De ventilator kan ook vuil zijn of de poelie is versleten. Met het vervangen van bepaalde onderdelen kom je meestal een heel eind en laat je droger snel en geruisloos herstellen!

Beste wasdrogers

De Bosch WTU87675NL is de beste geteste wasdroger van 2024.
De AEG T9DENS87 FiberPro is de beste snelle warmtepompdroger.
De Bosch WTG846C0NL is de beste goedkope condensdroger van 2024.