Wasdroger met WiFI

Home - Wasdroger met WiFI
Indien gewenst bedien je de wasdroger via de wifi van je smartphone of tablet. Met een slimme droger zet je de droger bijvoorbeeld aan vanuit je werk. Zorg dus dat u droog beddengoed klaar heeft staan ​​zodra u thuiskomt. Handig aan een wasdroger met app is dat je vanaf je smartphone kunt zien wanneer je was droog is. Wil je slim drogen, gebruik dan een wasdroger met wifi.
Inhoudsopgave

Verbind de droger met een wifi-netwerk

Na het installeren van de droger moet je de machine eerst opnemen in je wifi-thuisnetwerk. Een veelgebruikte methode is om eerst de bijbehorende app op je smartphone te installeren (zie hieronder). Wanneer je hem verbindt met je wifi-netwerk, vindt de app automatisch het signaal van je wasdroger en maakt verbinding. In de handleiding van je apparaat vind je gedetailleerde instructies over hoe je je wasdroger op wifi aansluit.

Wasdroger met WiFi

De droger aanzetten? installeer de software

Een smartphone app is een must als je een wasdroger met wifi hebt. De meeste wasdroger-apps zijn gratis beschikbaar op Google Play of de iOS App Store. Meestal moet u zich voor de service registreren met een gebruikersnaam en wachtwoord. Zo heb je ook buiten het wifi-netwerk toegang tot je apparaat, bijvoorbeeld de wasdroger starten of aan het werk zetten. Het bedienen van een droger was nog nooit zo eenvoudig.

Wasdrogers en slimme huizen

Een warmtepompdroger is slechts een van de vele apparaten in uw huis die verbinding kunnen maken met internet om een ​​slimme woning te vormen. Daarom kiezen sommige fabrikanten voor merkonafhankelijke platformen: Home Connect bijvoorbeeld. In de app krijg je eenvoudig alle informatie en functies van niet alleen de wasdroger, maar ook alle informatie en functies van bijvoorbeeld vaatwassers, koelkasten en verlichting. Bovendien kan het worden bediend met spraakgestuurde apparaten zoals Google Home of Amazon Echo. Als dat belangrijk voor je is, kun je het beste een wasdroger kiezen die over deze functies beschikt.

Alle mogelijkheden

Wat is precies het nut van de app-actie? Kleding moet je nog wel zelf in- en uitladen. Toepassingen hebben echter wel een toegevoegde waarde. Het kan handig zijn om als je beneden op de bank zit push-notificaties te krijgen als de droger klaar is. Ook heeft de app meer opties dan het droogdisplay. Zo kun je meer details zien. Zo kun je het verbruik nauwkeurig bijhouden. De smartphone-app kan ook gedetailleerde statusmeldingen geven, vooral handig bij een storing.

Beste wasdrogers

De Bosch WTU87675NL is de beste geteste wasdroger van 2024.
De AEG T9DENS87 FiberPro is de beste snelle warmtepompdroger.
De Bosch WTG846C0NL is de beste goedkope condensdroger van 2024.