Whirlpool wasdroger

Home - Whirlpool wasdroger
Met een Whirlpool wasdroger bepaal je zelf wanneer je begint met drogen. Startuitstel geeft je de mogelijkheid om de droger later te starten. Dit is handig als u 's nachts gebruik wilt maken van de daltarieven. Wil je weten wanneer de droger klaar is met drogen? Met de resterende tijd indicator geeft de droger precies aan hoe lang het droogprogramma duurt of wanneer het klaar is.
Inhoudsopgave

Deze eigenschappen maken de Whirlpool wasdroger uniek

Whirlpool-droogkasten met FreshCare+ houden het wasgoed tot 6 uur fris na elke cyclus, aangezien de trommel langzaam blijft draaien om verstikking te voorkomen. Bovendien regelt de Whirlpool-droger met 6th Sense 3Dry het droogproces subtiel, met een gelijkmatige en gelijkmatige verdeling van warme lucht. Whirlpooldrogers met SenseInverter-motor maken geavanceerde prestaties mogelijk, zoals speciale aandacht voor bepaalde kledingstukken.

Whirlpool wasdroger

Whirlpool Woolexcellentie:

Wollen kleding in de droger

Vanaf nu kunnen jouw favoriete vesten ook in de droger! Whirlpool wasdrogers zijn voorzien van WoolExcellence-technologie. Dit is het beste wolplan op de markt. Droogtrommels zijn uitgerust met een speciale droogtrommel die zeer kleine, aangepaste bewegingen toelaat. Gecombineerd met 3DRY-technologie en een speciale trommel, zorgt WoolExcellence voor een zeer zachte behandeling van uw wollen kledingstukken, de wolvezels blijven zacht en mooi.

Trommeltechnologie:

De innovatieve trommel van Whirlpool

Whirlpool-droogtrommels zijn voorzien van innovatieve trommels met technologieën zoals AbsoluteCare. Het is een technologie waarbij de wasdroger speciale patronen bevat, zodat je wasgoed niet vast komt te zitten en een zachte behandeling krijgt. De trommel kan zeer kleine, regelbare bewegingen maken en kan in beide richtingen draaien. Zo blijft je wasgoed geventileerd en raakt het niet verstrikt met ander wasgoed in de droger.

Whirlpool 3DRY:

Innovatief drogen

Behandel uw wasgoed voorzichtig met de Whirlpool 3DRY-technologie. Whirlpool Supreme Care wasdrogers zijn uitgerust met deze technologie en hebben speciale pakkingen in de droogtrommel. Uit deze luchtgeveerde wasmachines worden per cyclus ongeveer 14.000 luchtstromen in de trommel geblazen. Zo wordt je kleding altijd in de trommel getild en struikelt je kleding niet.

Whirlpool wasdroger met stoomfunctie:

Minder kreuken, minder strijken

Houd je niet van strijken of vind je het gewoon tijdverspilling? Whirlpool SteamCare maakt strijken gemakkelijk en maakt tijd vrij om te ontspannen. Whirlpool Supreme Care-drogers bieden deze technologie. Tijdens de droogcyclus komt er een stoomstoot vrij om kreuken te verwijderen, zoals bij een stoomstrijkijzer. Zo komt je wasgoed netjes uit de droger.

Volumineuze artikelen drogen:

In je Whirlpool wasdroger

Whirlpool wasdrogers hebben extra grote deuren. Dit maakt het gemakkelijk om volumineuze spullen zoals een dekbed of slaapzak te laden. De droogtrommel is extra groot zodat je wasgoed genoeg ruimte heeft om gelijkmatig te drogen. Deze droogtrommels zijn ideaal voor het drogen van dekens en dekbedden.

Drogen op afstand:

Whirlpool 6th Sense Live

Bedien je wasdroger op afstand met de Whirlpool 6th Sense Live app. Onderweg kun je het droogprogramma instellen dat de droger moet draaien en met de planner kun je gemakkelijk zien wanneer je elektriciteitsrekening het laagst is. De app geeft inzicht in het energieverbruik van je droogkast. De bijpassende wasmachine communiceert met de 6th Sense Live wasdroger. De wasmachine stuurt informatie over het wasgoed naar de droger zodat de droger automatisch het juiste programma start.

Kies voor kwaliteit en garantie:

Met een Whirlpool wasdroger

Kwaliteit staat bij Whirlpool hoog in het vaandel en dit zie je terug in het product. Whirlpool wil dat u zorgeloos kunt genieten van uw wasdroger, dus als u uw product registreert op de Whirlpool-website, krijgt u twee jaar extra garantie op onderdelen. Mocht er onverhoopt een probleem zijn met uw wasdroger, dan staan ​​de technici van Whirlpool voor u klaar.

Beste wasdrogers

De Bosch WTU87675NL is de beste geteste wasdroger van 2024.
De AEG T9DENS87 FiberPro is de beste snelle warmtepompdroger.
De Bosch WTG846C0NL is de beste goedkope condensdroger van 2024.